100 років, подаровані Богом

Жителька села Олексіївка Ганна Пилипівна Мельник відсвяткувала 100-річний ювілей. Як розповіла журналістам  її онучка, Жук Лідія Олександрівна,  народилася ювілярка 1914 року, коли цвіли дерева, в Могилів-Подільському районі, Вінницької області, і дуже сумує за своїм рідним селом, але,  на жаль, повертатися нікуди. З 2004 року проживає у селі Олексіївка у родини, до 2011 року могла, за словами рідних,  доглядати господарство. З  поважним ювілеєм привітати іменинницю завітали перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Сергійович Бойко, який ,вітаючи столітню людину.

Також на адресу ювілярки звучали привітання заступника голови райради Сергія Едуардовича Горна, директора територіального центру надання соціальних послуг Наталі Миколаївни Гановської, сільського голови Івана Івановича Скальського, працівників сільського будинку культури, які вручили квіти, подарунки, найтепліші слова – многая літа.

Спілкуючись з онучкою Лідією, ми дізналися більше про родину ювілярки і про неї зокрема.

У свій поважний вік Ганна Пилипівна залишається душею та берегинею роду, словом,  долає труднощі життя. Ювілярка змогла затанцювати з сільським головою, сказати декілька слів і заспівати пісню.

Наші вітання вам, шановна Ганно Пилипівно!!!

  1. новини коментує:

    А гановська і бойко знову привезли 150 грн як за артемчика чи більше????дуже цікаво!!!!!Ще довго ці морди будуть іздити районом?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 45 = 51