19 вересня відбудеться сесія Сокирянської районної ради
Sokiran_rayon_gerb

Відповідно до розпорядження голови Сокирянської районної ради Василя Козака від 16 вересня 2019 року,  на підставі Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” 19 вересня нинішнього року в залі засідань райради  об 11.00 годині відбудеться 17 позачергове пленарне засідання депутатів  районної ради  VІІ скликання.

На розгляд  позачергової сесії районної ради  винесені  питання про призначення директорів комунальних некомерційних підприємств «Сокирянська районна лікарня» і «Сокирянська стоматологія», про список присяжних Сокирянського районного суду, про порядок доступу до матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг та архівних справ комунального підприємства «Сокирянське районне бюро технічної інвентаризації».

Також депутати розглянуть можливість  реорганізації Новоолексіївського навчально-виховного комплексу у філію опорного навчального закладу «Романковецька гімназія ім. К.Ф. Поповича Сокирянського району Чернівецької області», передачі  службової квартири в місті Сокиряни.

На 17 позачергову сесію  запрошені депутати Чернівецької обласної ради від Сокирянського району, в.о. голови райдержадміністрації та його заступники, голова місцевого суду, представники правоохоронних органів, Сокирянський міський та сільські голови, представники засобів масової інформації.

Засідання постійних комісій районної ради відбудеться цього ж дня о 10годині.