30 квітня 2015 року закінчується Кампанія “Декларування – 2015”

Сокирянська ОДПІ ГУ ДФС у Чернівецькій області  нагадує, що 30 квітня 2015 року – останній день для подання громадянами податкової декларації про майновий стан і доходи за звітний період  2014 рік.

Платники мають змогу подати декларацію до контролюючих органів не тільки в паперовому вигляді, а й надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, або в електронній формі у режимі реального часу, тобто он-лайн, через офіційний веб-портал ДФС України.

Для користування послугою необхідно мати (отримати) електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення для надсилання електронних звітів. На офіційному веб-порталі фіскальної служби України створено спеціальний банер, у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків.

Звертаємо увагу, що відповідно до п.49.1 ст.49 Податкового кодексу України для платників податку на доходи фізичних осіб податкова декларація подається за звітний період в установлені строки контролюючому органу, в якому перебуває на обліку платник податків.

Податковою адресою платника податків – фізичної особи визнається місце її проживання, за яким вона береться на облік як платник податків у контролюючому органі, відповідно до п.45.1. ст. 45 Податкового кодексу України від 02.12.10 32755-IV із змінами та доповненнями.

 

В.о.начальника  ОДПІ                                        Н.М.Пижівська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

52 + = 62