Завтра під стінами Сокирянської міської ради відбудеться мітинг

Запрошуємо небайдужих мешканців, які переймаються майбутнім свого рідного міста, села взяти участь у народному Віче! Учасники віче хочуть сказати «ТАК децентралізації на Сокирянщині!».

Децентралізація – основа всіх реформ. Від того, як і коли ми об’єднаємося залежить чи збережемо в районі лікарню, мережу освітніх і навчальних закладів для дітей та молоді, соціальні заклади для пенсіонерів, чи матимемо можливість отримати від держави суттєву фінансову підтримку на ремонт доріг та вулиць, їх освітлення. В країні вже запущений маховик медичної і освітньої реформ, а тому збереження галузевих закладів у наших руках.

Цілих два роки Сокирянщина чекає на зміни до Перспективного плану формування територій громад. І на сьогодні жителі 14 сільських рад вже сказали «ТАК» об’єднанню із Сокирянською ОТГ. Однак, вагання Сокирянської міської влади уповільнює процес очікуваних змін, затягує нас в безодню соціальної кризи, політичних протистоянь і ставить під загрозу подальшу долю нашого краю.

А тому ініціативна група збирає віче 31 січня 2018 р. о 12.30 за наступною адресою: м. Сокиряни, вул. Грушевського, 6-А, під стінами Сокирянської міської ради.