Актуальні питання діяльності, взаємодії і співпраці обговорили журналісти району

Чергові збори членів НСЖУ цікаво й змістовно підготовлені, активно проведені за участі переважної більшості  творчих людей, об’єднаних у одну з найчисельніших районних організацій нашої області.

Звичайно, питанням номер один став прийом до Спілки молодих сил – колег, що мають досвід роботи, хист і бажання працювати на передовій…

Також на розгляд членів спілки виносилися нагальні питання, які потребують вирішення. Зокрема, розробки спільних проектів, що об’єднують наш регіон і сприяють розвитку, спонукають до активних громадянських дій.

Як зазначила Інна Гончар, член НСЖУ, відрадно, що найбільшу на Буковині професійну організацію журналістів поповнили молоді колеги – Ольга Кучурка, Ірина Шундрій (Новодністровськ) та Анастасія Добровольська (Сокиряни)! Одноголосним рішенням їх було прийнято до дружньої когорти журналістів Сокирянського району.

Також, враховуючи велику чисельність членів спілки, що працюють та проживають в Новодністровську, було обрано ще одного заступника секретаря районної організації НСЖУ, що представлятиме трудові колективи міста енергетиків. Не вагаючись, всі колеги запропонували кандидатуру шанованої Інни Гончар.

Невирішеним залишається питання встановлення пам’ятного знаку почесному громадянину м. Сокиряни, члену НСЖУ, поету, публіцисту Олексію Станіславовичу Бондару. Тому на засіданні було ще раз оговорено це питання та запропоновані шляхи його вирішення.

Сокирянська районна організація НСЖУ дбає про розвиток творчих здібностей підростаючого покоління краю. Тому було прийняте рішення про про започаткування дитячого творчого конкурсу.

Цікавим був обмін думками стосовно ситуації в районі, щодо умов роботи журналістів, партнерських стосунків з громадським активом.

Щоб новини завжди були цікавими, факти – достовірними, а інформація – перевіреною, журналістам доводиться докладати максимум зусиль, натхнення і знань, аби в кожен дім прийшла потрібна звістка, корисна інформація чи консультація. Над цим і працюємо !!!