Активні жителі Сокирянщини вчилися писати проекти

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 54 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії, Північної та Південної Америки.

Завдання  проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові  стосунків між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

У четвер, 6 вересня, більше 20 представників органів місцевого самоврядування району, громадської організації «Сокиряни – Відродження» та небайдужих мешканців взяли участь у локальному тренінгу, який проводили партнери Британської ради в Чернівецькій області – громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку».

Наразі всі учасники мають підготувати та написати проекти для залучення інвестицій. А в нагоді їм стануть знання, які отримали на цікавому, та результативному тренінгу.