Асфальтування на годину, а, може, хвилин на 10… Кому роблять такий ремонт доріг у Сокирянах ?!!! (ВІДЕО)

Днями соціальні мережі в черговий раз  накрила хвиля обурення і  гніву від якості  дорожніх робіт, які замовила  Сокирянська міська рада. Сокирянці активно фотографували, фільмували, розповсюджували і коментували, як щойно постелений асфальт пластами знімається з дорожнього покриття.

Як і раніше, Сокирянський міський голова напередодні звіту перед громадою, аби хоч якось реабілітуватись за марно згаяний час,  розвернув масштабні ремонтні роботи. Місто заполонили працівники фірм, які активно розривали ями, засипали їх щебенем і інколи притрушували асфальтом. Роботи проводились з грубим порушенням технологій та,  незважаючи на несприятливі погодні  умови. На зло мерові випав сніг і кілька днів дощило, втім ремонт  дорожники не зупиняли.

Якщо підприємство – виконавець робіт з асфальтування  вулиць  Перемоги і Центральної , а також грейдерування доріг з гравійним покриттям, –  відоме, це чернівецьке ПП «Стеріос Ас», яке фігурує у привласненні бюджетних коштів на дорожньому будівництві на Тернопільщині,  то інший підрядник – інкогніто. Жодних договорів на виконання робіт, об’ємів замовлення та вартості не оприлюднено на платформі публічних закупівель «Прозорро».

Подібна ситуація минулого року вже спостерігалась сокирянцями після ремонту вулиць Поповича та Давиденка,  де було «закопано» майже 1,5 млн. грн.. бюджетних коштів, а вже через місяць дорожнє покриття прийшло у стан,  непридатний до використання, хоча згідно договорів гарантія на роботи складала 10 років. Цікавою була реакція Сокирянського міського голови на зауваження щодо якості ремонту цих вулиць, цитуємо «після ремонту вулиць Давиденка і Поповича у 2018 році з’явились НЕЗНАЧНІ пошкодження дорожнього покриття на ОКРЕМИХ ділянках, які не було необхідності ремонтувати на той час».

Чого бідний – бо дурний, чого дурний – бо бідний!!!

Фото та відеосюжети –  в інтернеті… Яскраві докази марнотратства, замилювання очей і підміни понять…