Атестація – 2015 в Сокирянському ВПУ

Атестація – важливий етап в житті кожного педагога. Вона розкриває динаміку професійного росту, демонструє майстерність, стає підсумком наполегливої професійної діяльності.

19 березня в Сокирянському ВПУ відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії під керівництвом директора О.П. Купчика. В роботі засідання взяли участь Євдокія Іванівна Горбан, Людвіг Васильович Маркуляк, методисти обласного навчально-методичного центру профтехосвіти в Чернівецькій області.

Засідання атестаційної комісії було проведено у нестандартній формі, а саме  у вигляді телепередачі «Панорама педагогічних ідей», тема якої «Атестація – 2015».

Атестуючі не тільки презентували себе, але й мали можливість познайомитися з досвідом своїх колег. Кожен педагог поділився своїм секретом успішного уроку та формулою учительського щастя.

Лідія Григорівна Яковина, голова методичного об’єднання механічного профілю проаналізувала хід атестації в 2014/2015 навчальному році.

Практичний психолог Світлана Миколаївна Волкова довела до відома присутніх інформаційно-статистичний звіт проведеної роботи з визначенням актуальних напрямків щодо подальшого професійного зростання педагогічних працівників, надала позитивну психолого-педагогічну характеристику кожному педагогу.

В ході засідання атестаційної комісії були реклами, інтерв’ю, музичні паузи, привітання від вихованців та колег.

«Будьте самі шукачами, дослідниками, якщо не буде вогника у вас, вам ніколи не запалити його  в інших…» – і це повинен пам’ятати кожен педагог. Такими словами великого педагога В.Сухомлинського було завершено роботу засідання атестаційної комісії. Директор ВПУ Олександр Петрович Купчик привітав педагогічних працівників з успішним проходженням атестації та побажав педагогам вироблення індивідуальної стратегії, професійного розвитку на наступний міжатестаційний період.

Методисти навчально-методичного центру професійно-технічної освіти дали високу оцінку роботі атестаційної комісії та педагогічного колективу Сокирянського ВПУ, побажали атестуючим нових педагогічних ідей та звершень, рясного врожаю на педагогічній ниві.

  1. выпускник коментує:

    таких тупых и атестуют,ище и на канале ,ведущей клоунэсой

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 20 = 22