Благодійні кошти зібрані в ході благодійної мистецької акції «Молимось за тебе, єдина країно!» громадами сіл Шебутинці та Василівка будуть передані пораненим бійцям АТО

Цими вихідними в приміщеннях Будинку народної творчості та дозвілля с.Шебутинці та Будинку культури с. Василівка було проведено благодійну акцію «Молимось за тебе, єдина країно!»

В заході взяли участь учасники художньої самодіяльності та народного аматорського фольклорного колективу «Веселі бабусі» с.Василівка.

Розпочався захід виступами сільських голів громади с.Василівка – Зеленого Анатолія Васильовича та с.Шебутинці – Сумнєвича Леоніда Васильовича, які наголосили на тому, що проведенням такої благодійної акції ми маємо змогу проявити милосердя, поспівчувати, допомогти коштами на лікування і реабілітацію нашим землякам, які захищали цілісність та недоторканість нашої країни в зоні АТО.

Після виступів на сцені вишикувався хоровий колектив БК с.Василівка, який виконав «Пісню про Василівку» на слова місцевого автора Олексія Бондаря, музику Івана Гончара. В ході концертної програми лунали українські народні, жартівливі пісні у виконанні жіночого вокального колективу та народного аматорського фольклорного колективу «Веселі бабусі», зокрема: «Пісня про бригадира», «А до мене Яків приходив», «Василиха», «Гапка». Почули глядачі і інші пісні у виконанні аматорів сцени та переглянули інсценізацію «На вокзалі», яка торкнулася найпотаємніших струни душі присутніх. Цікавим та колоритним був виступ народного аматорського оркестру народних інструментів районного будинку народної творчості та дозвілля під керівництвом Дмитра Шкваруна, танцювального колективу РБНТД під керівництвом Євгена Пленгея у виконанні якого глядачі насолодились танцем «Бессарабка». Піднесений настрій подарував громаді села Василь Воронюк, який читав український гумор.

 Всі були єдині в думці, що ми – «єдина країна», яка вміє співчувати і любити. Тож, потрібно гуртуватись у велику і дружню родину та допомагати один одному!

Отож результатом благодійної справи стали зібрані кошти в сумі понад дві з половиною тисяч гривень, які за словами сільських голів будуть передані  воїнам – землякам, які захищаючи рідну державу приймали участь у зоні АТО та отримали поранення.

Повідомляє сайт Сокирянської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

40 + = 41