Благоустрій та озеленення шкільного подвір’я

Березень дарує нам не тільки посмішку весняного сонечка, теплоту та аромат весни, а й можливість покращити благоустрій нашої пришкільної території. Нещодавно  у ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Гвіздівці, на втіху учням та педагогам, за сприяння заступника голови Сокирянської районної ради  Бойка Олексія Сергійовича було закуплено насадження туї та самшиту.

Учні разом із працівниками школи висадили  декоративні кущі, створили клумби та  зелені зони. Таким чином, шкільне подвір’я стало ще красивішим. Естетичний  вигляд школи несе гармонію у життя. Упорядкована шкільна ділянка сприяє повноцінному відпочинку учнів під час перерв, прищеплює їм любов до природи, вчить дбайливо ставитися до зелених насаджень, привчає до охайності і порядку.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи, а також адміністрація ЗОШ  І-ІІІ ступенів с.Гвіздівці висловлюють найтепліші слова подяки Олексію Сергійовичу за підтримку  та небайдуже ставлення до проблем навчального закладу. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.