Близько півтора мільона гривень єдиного податку сплачено до місцевих бюджетів Сокирянщини

До місцевого бюджету за 3 місяці поточного року Сокирянською об’єднаною податковою інспекцією мобілізовано більше 1,4 мільйона гривень єдиного податку, що на 370 тис.грн., або на 35% більше надходжень відповідного періоду минулого року.

Місцеві скарбниці Сокирянського району від «спрощенців» додатково отримали 277,8 тис.грн.. Темп росту до минулого року склав 140,3%.

До бюджету міста Новодністровська платники «єдинщики» сплатили майже 600 тис. гривень, що на 135,3 тис. гривень більше запланованого.

Із загальної суми надходжень єдиного податку суб’єктами господарювання – фізичними особами сплачено 1245,8 тис. гривень , решту 177,3 тис. гривень – забезпечили юридичні особи.

Сокирянська ОДПІ наголошує що спрощенці також мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді, до того ж за власним рішенням протягом року вони мають можливість змінювати групу або ставку податку. Крім того, ДФС повідомляє, що для спрощення документообігу з 2015 р. платникам податків, які працюють на спрощеній системі оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку вже не видаються. Замість свідоцтва зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з реєстру платників єдиного податку, який діє до внесення змін до реєстру.

Голова комісії з реорганізації                                                                            Сокирянської ОДПІ                                                                                                        ГУ Міндоходів у Чернівецькій                                                                          області, заступник начальника                                                                  Сокирянської ОДПІ                                                                                Ю.П. Бєдний

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 + = 38