Bubble gum – за і проти

Сьогодні виробництво жувальної гумки є одним з найбільш вигідних, адже більшість людей підсвідомо вбирає в себе рекламні гасла про те, що жуйка – це смачно, корисно і модно. При цьому мало хто знає про її негативний вплив на організм людини.

З цією метою в Сокирянському вищому професійному училищі класний керівник Сергій Петрович Яковина  з учнями 28 групи провів виховну годину  на тему: ” Bubble gum – за і проти”. Юнаки дізналися про склад та виробництво жувальних гумок, а також зробили висновок, що жуйку можна використовувати для видалення залишків їжі з ротової порожнини, або щоб освіжити подих, але це є ознакою поганого тону та невихованості. Крім того регулярне вживання жувальної гумки може призвести навіть до важких захворювань.

Педагог за допомогою мультимедійної презентації, демонстрування соціальних відеороликів, інтерактивних вправ розкрив тему та переконав вихованців в тому, що вживання жуйки є однією із шкідливих звичок.

В кінці виховної години класний керівник наголосив про те, що звички крадуть не лише здоров’я, але й нашу свободу. А найкращий спосіб позбутися шкідливої звички  –  не набувати її.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + 2 =