Бути здоровим – це престижно, модно і корисно

Країна дитинства… Територія де немає війн, духовної пустоти,  де панують ЛЮБОВ, РОЗУМІННЯ І ТУРБОТА. Тут,  де живуть казки дитинства, з яких вигнали злих чаклунів.  Тут де на зустріч сонцю біжить весела дітвора, жвава юнь, поважні юнаки та дівчата, молоді люди, ті хто у вільний час йде до скверів, парків на спортивні майданчики, стадіони та відвідує спортивні зали аби провести свій вільний час виконуючи найкреативніші рухи, найсучасніші руханки, просто рухи –  щоб бути здоровим…

Бути активними і здоровими!!! Саме таке прагнення малечі, кожного школяра, молоді та  людей поважного віку Сокирянщини. За ініціативи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації з 16.04 по 30.04.2015 року в дошкільних, загальноосвітних навчальних закладах району організовано проведення яскравих, веселих руханок в рамках спортивно-масового проекту «Пліч-о-пліч» з метою популяризації здорового способу життя, активного дозвілля.  Найактивнішими були вихованці загальноосвітніх навчальних закладів с. Гвіздівці, с.Селище, Білоусівка,  с. Василівка, та ЗОШ №1 м. Сокиряни та Сокирянської гімназії. Заходами охоплено 600 осіб району.

Відпочинок такого спрямування позитивно впливає як на молодечий так і на поважний вік людини. Покращується обмін речовин і кровообіг, укріплюється серце, судини і легені, розвиваються м’язи. Наразі, людина позбавляється від багатьох хвороб. Рух позитивно впливає на психоемоційну сферу, робить людину стрункішою і гарнішою, допомагає бути активними працездатними, зберігати інтерес до життя. Тож, закликаємо всіх до активного дозвілля!!! Пам’ятаймо, що рух – це здоров’я!!!

Валентина Маковійчук,

начальник відділу у справах

сім’ї, молоді та спорту

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 76 = 79