Часи – нові, а методи – все ті ж: за яку «ідею» працюють на Бурбака його агітатори?

Цілу армію прихильників-агітаторів зібрав штаб кандидата у нардепи Максима Бурбака на Сокирянщині. Більше 60-ти людей, так би мовити, «виявили бажання» розповідати землякам про «нечувані успіхи та заслуги» Максима Юрійовича.

Нещодавно зі своїми «рупорами» у районі зустрівся і сам народофронтівець. У актовій залі Сокирянської школи № 1 зібрали всіх, хто агітуватиме за кандидата, а він сам – просив у людей підтримки та знову розповідав про свої подвиги у парламенті та титанічні сили, що докладав задля направлення у наш район кожної копійки із бюджету. Що стосується слухачів, то хтось «заглядав нардепу у рота», а деякі – взагалі не розуміли, де вони і що від них вимагають.

Але, як кажуть, для успіху справи агітаторам роздали інструкції, як правильно відповідати на незручні, провокативні запитання виборців. Це – такий собі «темник», де прописані готові «виправдання». Саме із такими листівками агітатори Бурбака пішли у маси – «запудрювати людям мізки».

Не можемо не згадати, що саме за такою схемою діяли агітатори колишнього гаранта Петра Порошенка на президентських виборах 2019 року. Інструкція «питання-відповіді» була аналогічною. Чому ж Бурбак не зважає на те, що кампанія екс-президента виявилася провальною? Все ж таки люди аналізують, думають, свідомо роблять свій вибір, а не ведуться на пусті балачки…

Цікаво тільки, як «віддячить» кандидат своїм агітаторам за роботу? Скільки коштує, так звана, «польова робота»? Можливо, це потрібно з’ясувати представникам правоохоронних органів та громадянської мережі «ОПОРА»?