Чергова дружня зустріч відбулася в районному центрі соціальної реабілітації дітей – інвалідів

Як вже давніх знайомих зустріли тут вихованці центру та їх батьки постійних гостей першого заступника голови райдержадміністрації Олексія Бойка, директора районного центру творчості дітей та юнацтва, представників районного центру зайнятості.

За словами Олексія Бойка сьогоднішня зустріч не просто присвячена Міжнародному дню інваліда, вона дійсно щира і хвилююча. «З кожним наступним приходом сюди відмічаєш як змінюються і розвиваються дітки, – відмітив він. І не завжди віриться, що творчі роботи, які повсюди в Центрі, виконані дітками, що мають певні фізичні обмеження. Олексій Бойко побажав всім здоров’я, батькам і вихователям терпіння і творчого натхнення.

А далі,  і гості і вихованці разом вирізали, ліпили та  малювали дім своєї мрії, де панує мир та злагода. Всі разом із задоволенням співали пісні. А дітки  охоче показували свої творчі роботи.

На завершення діти отримали в подарунок розвиваючу гру, фігурки з повітряних кульок, солодощі та набори для аплікації. А головне море задоволення та гарний настрій.

Повідомляє сайт Сокирянської РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 42 = 52