День дошкілля в Михалківському навчально-виховному комплексі
  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

  • SAMSUNG CAMERA PICTURES

Починаючи з 2012 року, Україна святкує День працівника дошкільної освіти. Ідея цього свята – допомогти суспільству звернути більшу увагу на дитячий садок і на дошкільне дитинство вцілому. Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть, що дитинство – це ранок життя, а ранок повинен бути щасливим.

У Михалківському НВК  стало доброю традицією щиро вітати колег !. Так, 27 вересня найчарівніші представники сучасної освіти  –  педагоги-дошкільники відзначали своє професійне свято.

Вихованці дошкільного підрозділу подарували свою творчість улюбленим вихователям.

Малята зібралися у великій просторій залі, де із задоволенням співали та танцювали.

На святі були присутні гості – працівники- ветерани, а саме:  Петришина Катерина Павлівна, Мартинюк Валентина Семенівна, Щаслива Надія Михайлівна, Гончар Марія Семенівна, Гуйван Людмила Василівна, Скутельник Ганна Михайлівна, Бачинська Галина Василівна. Це люди, які все своє життя провели в стінах нашої установи і яким не байдужа доля наших вихованців.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася заступник директора з НВР Жук Людмила Вікторівна, яка привітала усіх працівників – дошкільників з професійним святом.

Директор Михалківського НВК Бужак Світлана Михайлівна  вручила подяки за багаторічну та сумлінну працю, високий професіоналізм з нагоди дня дошкілля працівникам дитячої установи.

Свято видалося цікавим, емоційно-наповненим, воно принесло радість усім присутнім, адже в нашому садочку кожна дитина талановита.