Депутати Сокирянської райради працювали у постійних комісіях та на пленарному засіданні

21 червня відбулася сьома сесія Сокирянської районної ради VII скликання. Винесені на порядок денний питання були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій. Прикро, але явка депутатів на останнє пленарне засідання бажала бути кращою.

Відтак прийнято цілий ряд рішень, спрямованих на вирішення проблемних питань району. Найголовнішими, звичайно, були бюджетні питання. Депутати районної ради заслухали звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольги Чорної  про виконання бюджету за перших три місяці нинішнього року і внесли зміни до кошторису 2017 року,  направивши фінанси з резервного фонду на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

Зокрема, розглянуто та затверджено районну програму  «Трансплантологія» у 2017 – 2018 роках, внесено зміни до районного бюджету на 2017 рік, а також прийнято кадрові  та рішення у сфері земельних відносин.

Крім того, депутати делегували представників Сокирянської районної ради до госпітальної ради Східного госпітального округу Чернівецької області та надали повноваження голові районної ради Василю Козаку  на право звертатись до судових органів.