Державна служба зайнятості продовжує опитування роботодавців щодо задоволення надання послуг
CZ-2

Державна служба зайнятості змінюється та покращує сервіси не лише для безробітних та шукачів роботи, але і для роботодавців.  З цією метою, 18 червня  2019 року розпочато анкетування роботодавців щодо задоволеності надання послуг Державною службою зайнятості. Опитування триватиме до кінця поточного року.

Пропонуємо роботодавцям поділитися досвідом співпраці зі службою зайнятості, висловитися про послуги, якими користувалися, а також надати пропозиції щодо очікуваного вдосконалення послуг ДСЗ.
Заповнити анкету можна на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості (https://chn.dcz.gov.ua/ /) під активною кнопкою «Опитувальник роботодавця».

Окрім того, у червні 2019 року на вебпорталі Державної служби зайнятості (https://www.dcz.gov.ua/) стартувало опитування роботодавців щодо потреб у працівниках на 2020 рік у професійному розрізі.

Для прогнозування ситуації на ринку праці нам важливо знати, які фахівці будуть затребувані, щоб забезпечити кваліфікованими кадрами. Ми намагаємося докласти максимум зусиль, щоб співпраця з роботодавцями була продуктивною та корисною.  Для заповнення анкети необхідно перейти до «персонального кабінету роботодавця», який знаходиться на веб-сайті Державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua).

Звертаємо увагу, що сервіс доступний для роботодавців, які мають логіни і паролі для входу в персональний кабінет та пройшли авторизацію у службі зайнятості. Для створення кабінету потрібно звернутися до найближчого центру зайнятості.

 За додатковими консультаціями  та роз’ясненнями звертатися  до  Сокирянської районної філії Чернівецького обласного центру  зайнятості за адресою: м.Сокиряни, вул.Перемоги,18 або телефонуйте за номером : 2-13-80

 

                                                                     Начальник відділу взаємодії

                                                 з роботодавцями Сокирянської

                                                                       районної філії Чернівецького ОЦЗ

                                                                       Антоніна Крива