Дільничні інспектори міліції спіймали крадія мобільного телефону

До Сокирянських міліціонерів за допомогою звернулась 58-річна мешканка села Грубна. Жінка повідомила, що невідома особа шляхом вільного доступу з її будинку викрала мобільний телефон вартістю 800 гривень.

На місце події одразу виїхали працівники міліції. Правоохоронці оглянули місце скоєння злочину, обстежили територію та опитали місцевих мешканців. Дільничні інспектори міліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 39-річний односельчанин потерпілої. У скоєному злочині зловмисник зізнався та пояснив, що крадений телефон планував продати.

Міліціонери з’ясували, що зловмисник проживав по сусідству та заходив часто в гості до потерпілої. Він знав, де може знаходитись мобільний телефон. І як тільки жінка вийшла з помешкання, зловмисник через незачинені двері зайшов до будинку, викрав «мобільний» та втік.

Слідчими Сокирянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Досудове розслідування триває.

 

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + 3 =