Дільничні поліцейські Сокирянщини повідомляють дні прийому у населених пунктах

Сокирянським відділенням поліції  закріплено за населеними пунктами району четверо дільничних офіцерів, які  виконують низку завдань та функції щодо забезпечення особистої безпеки громадян, захисту їх прав і свобод, попередження і припинення правопорушень, охорони громадського порядку, виявлення й розкриття кримінальних правопорушень, захисту власності від протиправних посягань тощо. Крім того, дільничними офіцерами поліції Сокирянського ВП проводиться особистий прийом громадян безпосередньо у сільській місцевості.

Відтак територія відповідальності капітана поліції Олега Томнюка – м.Сокиряни, села Василівка, Волошкове, та Ожеве. Поскаржитись, подати заяву чи проконсультуватись мешканці цих населених пунктів матимуть змогу в м. Сокиряни кожен вівторок з 9.00 до 11.00  год., у Волошковому – щочетверга з 18 до 21 год, у Василівцях  та Ожевому  – щосуботи з 10 до 12 та з 12 до 14 години відповідно.

Старший лейтенант Василь Мігалескул приймає громадян у Коболчині щовівторка з 9 до 11 години, кожного першого четверга місяця у Михалковому, другого – у Сербичанах, третього – у Вітрянці, четвертого – у Кулішівці з 18 до 21 години, крім того, щосуботи –  у Ломачинцях з 10 до 12 години і Білоусівці – з 12 до 14 години.

Лейтенант поліції Сергій Місюрко проводить особистий прийом щовівторка у Романківцях з 9 до 11 години, у перший четвер місяця  – у Щебутинцях, у другий – у Кормані, третього четверга місяця у Лопатовому і четвертого  – у Братанівці –  з 18 до 21 години. А також по суботах у Селищі та Грубній  –  з 10 до 13:00.

Рядовий поліції Сергій Матковський забезпечує право громадян на звернення щовівторка у Олексіївці та Новоолексіївкц з 9 до 11 години, щочетверга –  у Вашківцях та Шишківцях з 18 до 21 години і в Гвіздівцях –  щосуботи з 10 до 13 години.