Діти Донбасу отримають подарунки від однолітків з Сокирянщини

Всі без виключення заклади освіти Сокирянського району долучились до благодійної акції «Для дітей Донбасу – подарунок від Святого Миколая», яка була ініційована антикорупційним комітетом Народної ради в Чернівецькій області.

Відтак,  Сокирянською районною державною адміністрацією було організовано збір подарункових наборів для дітей, які проживають в Донецькій та Луганській областях, в районах? де проводяться бойові дії.

З 1 по 12 грудня учні загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці дошкільних дитячих установ району приносили цукерки, печиво, іграшки, шкільне приладдя, одяг для того, щоб передати їх одноліткам Донбасу до Дня Святого Миколая. Адже кожна дитина, незалежно від ситуації, в якій вона перебуває, вірить у казку та чекає на подарунки. Школярі району взяли надзвичайно активну участь і зібрали понад півтори тонни подарунків із Сокирянщини.  Одними з найактивніших у цій потрібній справі були батьки та вихованці Сокирянської  дошкільної установи №2 «Барвінок».

Отож, гуманітарна допомога буде доставлена волонтерами обласного громадського об’єднання «Антикорупційна комісія народної ради», а звідти  рушить в Луганську область. Організатори дякують всім небайдужим за активну участь у благодійній акції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 81 = 89