Формула успіху «INSIGHT Dance Studio» – всеохоплююча любов до танцю та людей (ВІДЕО)

У внутрішньому світі людини доброта – це сонце, що гріє та надихає, підтримує та не дає згаснути силі духу. Якщо своїми справами ти можеш запалити цей вогник хоча б в одному серці,  –  вважай, що живеш недарма, бо любиш сам і вчиш цього інших. А коли ти ведеш за собою десятки щедрих душ, здатних співчувати, переживати та допомагати, чи не справжнє щастя це?

А чим воно вимірюється? Може,  дружньою усмішкою та порадою, ніжними обіймами, радістю очей, а,  можливо,  – вмінням поділитися теплою сердечністю, знаннями, мріями? Вже четвертий рік поспіль вихованці студії «INSIGHT Dance Studio» разом зі своїм керівником – Євгеном Плінгейом діляться своїм талантом – у ритмах танцю показують свою любов до ближніх, бо вже вчетверте – це не просто звіт, а благодійний концерт, на якому всі присутні можуть пожертвувати кошти на лікування юних жителів Сокирянщини. Цьогоріч гроші збирали для реабілітації Стоянової Сашки – маленької красуні із Ломачинців.

Не можливо передати той захват, яким збагатила серця кожного глядача неймовірна феєрія танцю. Бо тут – і виконавці – від малюків –  до юнаків та дівчат, і яскраві образи, стильні костюми, сучасний музичний супровід. Спортивна зала Сокирянської ДЮСШ була переповнена людьми, що прийшли порадіти за своїх діток, або просто – відвідати чудовий захід та пожертвувати гроші на хорошу справу. Гарний настрій усім забезпечили ведучі дійства – дует «Гуцули» із Чернівців. Участь у благодійному концерті також взяли танцюристи із школи та гімназії м. Сокиряни, а вихованці вокальної студії Євгена Столяра розважали присутніх цікавими піснями. Кожну мелодію збагатив драйвовими барабанними ритмами викладач Сокирянської музичної школи Владислав Лазарук.

Від імені запрошених із четвертим благодійним концертом та прийдешнім ювілеєм керівника студії Євгена Пленгея привітав голова Сокирянської районної ради Василь Козак. Він подякував Євгену Івановичу за достойне культурне виховання підростаючого покоління, за ініціативність та благодійність, яка дарує малюкам нашого краю надію на краще майбутнє.

Після незабутнього, яскравого, емоційного танцювального концерту Євген Пленгей подякував усім за співпрацю та оголосив, що разом вдалося зібрати для маленької Саші понад 18 тисяч гривень. Для родини Стоянових із Ломачинців – це цінна допомога, те ще більшу вагу має те, що такими справами Євген Іванович Пленгей надихає своїх вихованців на добро, людяність, порядність та благородність. У свої молоді роки, адже днями Євген зустрів своє 25-річчя, він має чим пишатися – сім’я, що гордиться його успіхами, та велика родина вихованців студії «INSIGHT», що завжди чекають нових знань, порад, дружніх розмов, а головне – тепла, що вміло розподіляє їх наставник на десятки сердець.