До Чернівецького СІЗО з робочим візитом завітав представник центрального апарату ДПтС України

22 січня 2015 року до Чернівецького слідчого ізолятора з робочим візитом завітав заступник начальника Департаменту охорони, нагляду і безпеки, режиму та контролю за виконанням судових рішень ДПтС України полковник внутрішньої служби Олександр Володимирович.

У супроводі начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області полковника внутрішньої служби Миколи Онофрейчука та начальника Чернівецького СІЗО підполковника внутрішньої служби Петра Лисака представник центрального апарату здійснив обхід слідчого ізолятора.

Зокрема, Олександр Володимирович оглянув камери, у яких утримуються засуджені та ув’язнені, та особисто поспілкувався з в’язнями. Також було перевірено приміщення для зберігання зброї, сектор максимального рівня безпеки, де утримують засуджених до довічного позбавлення волі, та здійснено перевірку несення служби в черговій частині. Окрім того, наприкінці обходу представник центрального апарату завітав до церкви великомучениці Анастасії Узорешительниці, яка розташована на території Чернівецького слідчого ізолятора.

Після закінчення обходу перевіряючий дав позитивну оцінку діяльності Чернівецького слідчого ізолятора.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

71 + = 81