До гвіздовецьких дошкільнят завітала в гості щедра Осінь

Осінь – дуже гарна пора року. Все навкруги таке барвисте, зливається в одну мелодію багряного вальсу… Кожне свято для дітей – справжнє море радості,  приємних емоцій та величезного задоволення. У Гвіздовецькому  ДНЗ «Гвоздичка» стало традицією проводити «Свято Осені». Цьогорічні урочистості вражали своєю змістовністю та різноманітністю у прибраній з  любов’ю  залі.

Вихователі та музичний керівник зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит в піснях, таночках та неповторних індивідуальних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність у підготовці дітей до свята, передати настрій осінньої пори, коли природа готується до зими.

У залі панувала справжня барвиста осінь, за вікном опадало багряне осіннє листя, яке доповнювало чудовий настрій кожного присутнього в залі, хоч за вікном і було хмарно. Свято було наповнене різноманітною конкурсною програмою.

Під слова пісень та віршів, під відповідний музичний супровід діти поринули у чарівну осінню атмосферу. Діти старанно виконували ролі в інсценівках, показуючи присутнім свої здібності та таланти.

Хлопчики та дівчатка, одягнені в осінні костюми завзято танцювали з листочками,  співали пісні, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Завітала до вихованців і сама винуватиця свята – щедра Осінь, яка розважала малят, грала в ігри, інтригувала загадками,  а на завершення, усіх почастувала своїми дарами – смачними яблуками та грушами.

Діти та присутні в залі отримали справжню насолоду від осіннього свята.

Усі групи нашого садочка брали активну участь у підготовці до свята і доклали чимало зусиль, щоб створити свої осінні композиції. З кожним роком вони стають красивішими та цікавішими. Хочемо подякувати батькам та діткам за активну участь у створенні «Осінніх фантазій».

Трофанюк Наталія Василівна,

музичний керівник ДНЗ «Гвоздичка» с.Гвіздівці