До Міжнародного дня захисту дітей в районі готують розважальну святкову програму з іграми, піснями та сюрпризами
img_3588_novyy_razmer

В Сокирянському районі  стало доброю традицією щороку з нагоди відзначення Дня захисту дітей організовувати свято для діток кожного населеного пункту. І цей рік не стане винятком. Про заходи, які заплановано провести до Міжнародного дня захисту дітей, йшла мова під час засідання організаційного комітету під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Ірини Тарасової за участю профільних відділів та служб.

За задумом організаторів, районне свято для дітей відбудеться 1 червня о 10 годині на площі біля нового районного будинку культури. Програма дійства включатиме майстер – класи з аква – гриму, розмальовки  пряників, виробів гончарства та концертну програму юних аматорів сцени. Окрім того, всі бажаючі зможуть переглянути виставку робіт вихованців районного центру творчості дітей та юнацтва і районної художньої школи. Розважати  юних жителів Сокирянського району різноманітними цікавими вікторинами та конкурсами будуть аніматори. Родзинкою свята стане казкове шоу, що буде сюрпризом для всіх присутніх. Діток також пригощатимуть солодощами.

Підбиваючи підсумки засідання оргкомітету, Ірина Тарасова наголосила присутнім керівникам профільних служб та організаторам свята на особливій увазі до дітей пільгової категорії та обов’язковому  залученні  до проведення заходів дітей учасників АТО, дітей – сиріт та дітей, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах.

Організатори обіцяють море незабутніх вражень. Адже за такі казкові дива береться майстер педагогічної справи, досвідчений вчитель і вмілий керівник-адміністратор Ірина Тарасова, що зарекомендувала себе як висококласний фахівець і має у своєму особистому заліку вже десятки успішно здійснених проектів, цікавих зустрічей, семінарів… То ж вдалого здійснення всіх ваших творчих задумів !!!