До Сокирянської виправної колонії № 67 намагалися передати спиртний напій

З метою забезпечення правопорядку в установах виконання покарань Чернівецької області у період Новорічних та Різдвяних свят, надійного перекриття каналів надходження заборонених предметів у зону, що охороняються, а також їх виготовлення засудженими та особами, узятими під варту, в Сокирянській виправній колонії № 67 та Чернівецькому слідчому ізоляторі з 21 по 31 грудня поточного року введено операцію під умовним найменуванням «Заслон». Заходи, які проводяться під час операції, дають свої результати.

Так, 25 грудня 2014 року під час перевірки особистих речей громадянки Н., яка прибула на побачення до засудженого К. у валізі з особистими речами було виявлено та вилучено одну пляшку спиртного напою «MARIO», ємкістю 1 літр заводського упакування. По даному факту на місце події було викликано слідчо – оперативну групу Сокирянського РВ УМВС України в Чернівецькій області.

Після отримання висновку спеціаліста, матеріал по факту виявлення та вилучення під час спроби передачі в зону, що охороняється забороненої рідини буде направлено до Сокирянського районного суду для прийняття рішення відповідно до ст.188 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

  1. вася коментує:

    тоже мне нарушение))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

67 + = 70