До ЗАГСу без черги . . .

З метою вдосконалення порядку надання послуг, якісного та комфортного обслуговування громадян, було запроваджено сучасне нововведення у діяльність відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Сокирянського районного управління юстиції, а саме : для зручності та уникнення черг впроваджено попередній електронний запис на прийом у відділ через мережу Інтернет.

Такий запис здійснюється через офіційний веб-сайт реєстраційної служби Головного управління юстиції у Чернівецькій області (http://www.minjust.cv.ua) шляхом заповнення запропонованої електронної форми, що дозволяє громадянам вибрати зручні дату та час для візиту у відділ.

Після здійснення запису, на електронну адресу, зазначену громадянином при заповненні форми, надсилається лист-підтвердження здійсненого запису.

Так, за попереднім електронним записом відділ здійснює прийом громадян з питань: державної реєстрації шлюбу; розірвання шлюбу або проставлення відповідної відмітки в паспорті; народження дитини; отримання повторних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану; з інших питань, що належать до компетенції відділу; державної реєстрації зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання та ін.).

Послуга попереднього запису є абсолютно безоплатною. Її перевагою є економія часу відвідувачів, оскільки громадяни звертаються на конкретно обрану ними годину.

Прийом відвідувачів, які звертаються без попереднього запису, здійснюється у звичайному режимі.

      Жителі Сокирянщини, вже змогли відчути на собі цю інновацію, а це можливість спланувати свій день і не стояти в довгих чергах.

Велику допомогу нашим громадянам, а саме: записатись на електронну чергу; визначити перелік документів, необхідний для звернення; відповідність установи, надають секретарі виконавчих комітетів сільських рад, які в свою чергу сприяють в електронному та телефонному зв’язку.

Щоб допомогти собі і уникнути незручностей, у зверненні до нашого відділу, використовуйте  також  право  на консультацію в телефонному режимі за номером 2-12-54. Місце знаходження відділу – м. Сокиряни, вул. Пушкіна,2в.

Отже, шановні краяни, вітаємо Вас у мережі Інтернет!      

  

Начальник відділу ДРАЦС РС

Сокирянського районного

управління юстиції

Ткач С.А.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + = 27