Доброта українського народу здолає будь-якого ворога!

Військовослужбовець Чернівецького прикордонного загону, вихідець з Сокирянського району Станіслав Зварко, який, виконуючи громадянський обов’язок, брав участь в антитерористичній операції в східних регіонах України, висловлює слова щирої вдячності жителям Сокирянського району та особисто депутату Сокирянської районної ради Василю Козаку за активну підтримку та небайдужість до долі українських  вояків.

Охороняючи східні рубежі нашої держави Станіслав був важко поранений, отримав численні травми верхніх та нижніх кінцівок, спини. Наразі перебуває на лікуванні в госпіталі прикордонних військ України, що в місті Києві. Процес лікування та реабілітації досить тривалий та потребує чималих коштів, які сім’я Станіслава не в змозі повністю забезпечити.

Бажання допомогти родині солдата виявили керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,  установ, організацій, підприємств району та звичайні громадяни. В результаті благодійної акції, яка пройшла в місті Сокиряни на День незалежності України, для лікування Станіслава передано близько п’яти тисяч гривень.

Депутат Сокирянської районної ради Василь Козак особисто відвідав пораненого в лікувальному закладі та передав для хлопців, які нині там перебувають, фрукти на суму близько десяти тисяч гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 31 = 33