Доступні дослідження на томографі у Сокирянах – це точна картина стану хворого і відповідні консультації провідних спеціалістів України і зарубіжжя

Нещодавно ми повідомляли, що у Сокирянській районній лікарні відкрили кабінет комп’ютерної томографії, а вже сьогодні потужний та сучасний апарат активно виконує діагностику та обстеження хворих. І, звичайно, отримуємо від наших читачів багато запитань про умови роботи, оплати, опрацювання результатів. Поспілкувавшись із спеціалістами, стараємося відповісти на найактуальніші запитання.

Встановлений комп’ютерний сканер дозволяє проводити обстеження головного мозку, КТ-антіографію, повний комплекс досліджень, пов’язаних з діагностикою і кількісною оцінкою васкулярних порушень, включаючи динамічне функціональне дослідження порушень кровопостачання головного мозку при діагностування інсультів і пухлин на ранній стадії.

Важливо вкотре наголосити, що за домовленістю з керівництвом компанії «МЕДІКАЛ СЕРВІС ГРУП», діти до 16 років з підозрою на онкозахворювання, а також з уже підтвердженими діагнозами будуть обстежуватись безкоштовно всю необхідну кількість разів.

Наразі кабінет комп’ютерної томографії працює в тестовому режимі.

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук директор КНП «Сокирянська районна лікарня» Олександр Андрійчук, кожен громадянин може звернутися з направленням, або без нього за номером телефону. Вас записують на певний час, якщо немає черги – роблять одразу.

Щоденно обстеження на томографі може проходити близько 40 осіб. Аналіз даних буде здійснювати від 1 години до кількох днів – в залежності від ступеню складності діагностики. Опис знімків проводиться дистанційно в Івано-Франківську, Одесі, а в складних випадках – у клініках Ізраїлю та  Туреччини.

Після проходження тестового режиму томографія запрацює у повному обсязі – будуть доступні дослідження із контрастуванням та обстеження маленьких дітей, які не можуть витримати без руху час сканування.

Отримати довідкову інформацію про ціну обстеження та здійснити запис на комп’ютерну томографію можна за номером телефону 068-755-35-05.

За словами лікарів компанії «МЕДІКАЛ СЕРВІС ГРУП», обстеження комп’ютерним томографом значно полегшує роботу профільних лікарів  щодо правильної постановки діагнозу та призначення раціонального лікування. Як пояснюють фахівці, результати комп’ютерної томографії у конфігурації 64 зрізів дозволять детально вивчити досліджувану ділянку, виявити причину хвороби та виключити інші варіанти захворювань. Результати томографії будуть записуватись на цифрові носії інформації, що дасть можливість пацієнтам звертатись за консультацією до різних фахівців.