Думка виборця: «Обіцяти можна багато… Покажіть, що зроблено! Обирати варто людину, за якою – реальні справи!»
unnamed

Шановні виборці! Жителі Сокирянщини! 25 жовтня цього року відбудуться вибори до місцевих рад.

Я людина, яка все своє життя пропрацювала біля землі. І хочу сказати такі слова: «Держава без села не виживе. Буде багате село, буде заможна Україна. Збережімо село, збережімо нашу Україну».

Наша Сокирянщина – одна із кращих в області. Район – перспективний, тут створюються всі умови для життя людей. Майбутнє нашого краю, кожного населеного пункту залежить від того, кого 25 жовтня ми оберемо головою об’єднаної територіальної громади.

Я впевнена, що владу у нас має очолити людина, яка вже багато років трудиться на благо краю, не тільки знаю про проблеми сіл та Сокирян, а й вміє та може їх вирішувати.

Василь Васильович Козак – це людина, яка взяла на себе дуже велику відповідальність за розвиток нашого району. За роки роботи у місцевому самоврядуванні став відомою і шанованою особистістю, справжнім господарем рідного краю.

Це підтверджується тим, що на Сокирянщині функціонує прекрасна поліклініка, гарна, затишна лікарня, рівних якій немає в жодному районі, кожне село, навіть, найвіддаленіше, – газифіковане, ремонтуються дороги.

Василь Васильович – це порядна людина, вимогливий до себе і до підлеглих, не терпить непрофесіоналізм та байдужість, проте, цінує людей відповідальних, роботящих, які на довіреній ділянці працюють на совість.

Ми ж не обираємо на тиждень, чи на місяць, а на роки! Тому потрібно думати, зважувати всі «за» і «проти», аби неправильним вибором не наробити біди собі, нашим дітям і онукам.

Моє село Михалкове – теж чудовий приклад господарювання. Через населений пункт пролягає асфальтна дорога, функціонує середня школа, проблеми якої постійно вирішуються за підтримки Василя Васильовича, нещодавно відремонтували дошкільний навчальний заклад. Населені пункти Галиця та Непоротове – газифіковані.

Ми всі прекрасно пам’ятаємо ті часи, коли наші діти сиділи за партами у рукавичках та куртках, а скрізь щілини у старих вікнах насвистував вітер. Зараз все змінилося.

Тому у день виборів маємо віддати перевагу і Аграрній партії України. Адже мої односельці вже мають гіркий досвід, коли наші земляки від іншої партії, які перед виборами обіцяли нам «золоті гори» нічого не зробили для села. А коли виникли проблеми із дахом Михалківського навчального закладу, наші земляки-депутати пішли «перекривати» гімназію у Сокирянах. Але ж обіцяли людям…

У день виборів ми маємо проголосувати за ту партію, за тих її представників, які покликані захищати інтереси людей, трударів, у яких слово не розходиться з ділом. Сказав – зробив! Бо перед виборами обіцяти можна багато чого. Покажіть, що зроблено!

Надія ГРАМЧУК,

жителька села Михалкове, пенсіонерка,

колишній головний агроном та керівник с/г підприємства