Двоє жителів Сокирянщини втекли під час відправки до війська

Днями чергову групу мобілізованих до лав Збройних Сил урочисто відправили з Сокирянщини. От тільки до навчального військового центру прибули далеко не всі. Прикро, що  у числі дезертирів є і наші земляки. Так, двоє жителів одного з населених пунктів Сокирянщини, як  повідомили у районному відділі міліції, 1 березня  самовільно залишили групу мобілізованих під час відправки із залізничного вокзалу міста Чернівці. Вже третього березня поштою з УСБУ в Чернівецькій області до міліціонерів надійшли матеріали перевірки по факту ухилення від мобілізації горе-вояків,  порушено кримінальне провадження.

  1. сокирянирайон коментує:

    а бузило вже в Ато?чи засвітився на світлинах і все?збирайтеся козакченята й ви,не смикайте народ.

    • Сергій Дехтяр коментує:

      Ви сильно не переживайте, він не піарить – Ростік пішов і буде один з найперших – багато зробив як волонтер! Побільше б таких!!!!!!!! Слава Україні!!!

  2. вуйко з тої гори коментує:

    не спішіть трубіти про “зрадників”.правильно зробили,життя цінніше чим грамота від рда.до цих пір країна їх не бачила?там всі безробітні.

  3. Вуйко з цеї гори коментує:

    Спочатку нехай велике начальство йде в АТО…

  4. Рома коментує:

    Ростик піариться,Хотя міг би і піти,спортсмен, здоровий хлопець гармату при потребі сам потягне, тільки на кого залишить магазин і ломбард?

  5. гес коментує:

    значит хлопців в чомусь обманули,по месту розказували одне а оказалось шось друге

  6. Патриот коментує:

    Тут и я могу сидеть на границе…Пускай идёт там попробует.Настоящие патриоты не прячутся ,а защищают.Тогда будем говорить о мужестве и остальных достоинствах…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 47 = 52