Екстрим для «Швидкої» у центрі Сокирян

Через встановлений міськрадою паркан «Швидка»  відчула незручності   та діяла  незвично, щоб  надати допомогу  хворому .

Одним із  владних заходів для міста Сокиряни напередодні місцевих виборів стало  і облаштування міською владою  у центральній частині Сокирян деяких елементів благоустрою. Відтак  дії були  значимі для місцевих жителів, які не балувані  подібними вчинками органу місцевого самоврядування. Тож комунальні служби оперативно залили бордюри ще тоді  вулиці  з назвою «28 Червня» та змонтували огорожу, яка придала центру більш естетичного вигляду.  До речі,   подібний декоративний паркан старожили пам’ятають на цьому місці, але він «випарувався»  за каденції цієї ж влади.

Однак,  потрібні справи мають бути зручні усім. Нова огорожа, крім того, що унеможливила рух автотранспорту по трав’яних газонах, перекрила під’їзд вантажному автотранспорту до торгових об’єктів, які розміщені у цій частині Сокирян. Тож водії торгівельних компаній змушені були заїхати через тротуар, попри торговий комплекс «Мрія», руйнуючи  плитку, асфальт та комунікації. У відповідь підприємці захистили своє майно і перегородили імпровізовану автодорогу.

На скарги платників податків влада, як завжди, не реагувала, але після недавнього інциденту,  віримо,  питання має бути вирішене.

Нещодавно  у магазині «Ромашка» стало зле літній жінці. На екстрений виклик приїхала бригада «Швидкої допомоги», однак спеціалізований автотранспорт не мав доступу до хворої. Тож чисельні перехожі стали свідками екстремального водіння медиків та надання допомоги у  дещо   незвичних умовах.

То ж і «Швидка» , і спецтранспорт , постачальники товарів мають надії на повне порозуміння  у  здійсненні  благоустрою територій і виконанні кожним із суб’ єктів своїх функцій.