Електронні сервіси Міндоходів

Сокирянська ОДПІ ГУ Міндоходів у Чернівецькій області нагадує, що на офіційному веб-порталі Міндоходів України розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти багато корисної інформації.

«Єдина база податкових знань» – інформаційний ресурс, в якому у формі питань-відповідей представлена офіційна позиція Міндоходів України по різних напрямах чинного податкового законодавства.

Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додану вартість, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та ін.

Електронні сервіси «Реєстр платників ПДВ», «Анульовані свідоцтва платників ПДВ» допоможуть дізнатися про те, чи є дійсним свідоцтво ПДВ свого контрагента, дату початку дії свідоцтва, а також інформацію про анулювання реєстрації платника ПДВ

«Перевірка свідоцтва платника єдиного податку» – за допомогою цього сервісу можна впевнитись в тому, що свідоцтво платника єдиного податку є дійсним.

Сервіс «Пульс» –гарантує платнику послуги з оперативного вирішення проблемних питань. Номер цілодобової телефонної лінії сервісу «Пульс» Міністерства доходів та зборів для клієнтів податкової та митниці: (044) 284-00-07.

Перелік сервісів, що надаються Міністерством доходів і зборів України постійно розширюється та вдосконалюється, адже це вимога часу. Доступ до вказаних сервісів можливий як із веб-порталу Міндоходів України (http://minrd.gov.ua/), так і з сайту Головного управління Міндоходів у Чернівецькій й області (http:// cv . minrd.gov.ua).

Начальник  ОДПІ                                                 Л.В.Серебрянська         

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 60 = 68