ФСК Вітрянка – чемпіон району з міні-футболу

3 травня на міському стадіоні відбувся фінальний етап чемпіонату району з міні-футболу під егідою Сокирянської районної організації ВФСТ «Колос». Шість найсильніших команд району виборювали право чемпіона. Згідно положення, команди були розприділені на дві групи по три учасники. До першої групи потрапили Сокиряни, Вітрянка, Грубна. До другої – Михалкове, Романківці, Білоусівка.

Вже перша гра продемонструвала бажання кожного колективу перемогти. Грубняські футболісти зійшлися з господарями поля – сокирянцями. Ще в дебюті гості забили гол, і ціною великих зусиль втримали перевагу до кінця матчу. Матчем між географічними сусідами Михалковим і Білоусівкою, розпочалися ігри в другій групі. Перемогу святкували михалківчани 3:1. Наступний матч відбувся між Вітрянкою і Сокирянами. Господарі спочатку вийшли вперед, але з цим не були згідні гості, які спочатку відновили статус-кво, а потім забили другий м’яч. Вітрянка перемогла 2:1. Вже вдруге в цьому турнірі зустрічались Михалкове та Романківці. Матч був не схожий на попередній. Здавалося б, все йшло до того, що глядачі не побачать голів. Але буквально на останніх хвилинах михалківчани вирвали перемогу і цим самим здобули путівку до фіналу. 1:0 – на користь спортсменів з Михалкового. Далі став відомий і другий учасник фінальної зустрічі. Команда Вітрянки здобула переконливу перемогу над Грубною – 5:0. В останньому матчі калейдоскоп голів глядачі побачили у грі Білоусівка – Романківці. Футболісти з Романківців перемогли – 4:2.

Отже, за 5-6 місце змагались комади,  які  у своїх групах зайняли 3 місця. У першій групі це були Сокиряни, у другій – Білоусівка. Господарі перемогли з рахунком 5:1.

3-4 місце розіграли Романківці та Грубна, які зайняли другі місця у своїх групах. Романківчани продемонстрували більше бажання перемогти, що переросло у забиті голи – 5:1 на їх користь.

У фінальному матчі зійшлися Вітрянка та Михалкове. Перший тайм пройшов під перевагою вітрянських футболістів, які забили один м’яч і вийшли вперед. Вже в другому таймі перевагою заволоділи михалківчани, але лише з дабл-пенальті відновили статус-кво. Судді зафіксували нічию 1:1, а це означало, що чемпіона району буде визначено у післяматчевих пенальті. У серії 6-ти метрових ударів удача була на боці вітрянських футболістів 5:4.

Кращим бомбардиром турніру визнано капітана команди Михалкове Олега Трача. Кращим гравцем – капітана команди Вітрянка Радислава Гончара. Усі команди нагородженні грамотами, а переможці кубками.

Команди-учасники висловлюють подяку голові Сокирянської районної організації ВФСТ «Колос» Василю Богачуку та суддям, які обслуговували матчі,  за належне проведення турніру.

Результати матчів

1 група                                                                  2 група

ФСК Сокиряни – ФСК Грубна 0:1       ФСК Михалкове – ФСК Білоусівка 3:1

ФСК Вітрянка – ФСК Сокиряни 2:1      ФСК Романківці – ФСК Михалкове 0:1

ФСК Грубна – ФСК Вітрянка 0:5         ФСК Білоусівка – ФСК Романківці 2:4

 

Гра за 5-6 місце

ФСК Сокиряни – ФСК Білоусівка 5:1

Гра за 3-4 місце

ФСК Грубна – ФСК Романківці 1:5

Фінал (гра за 1-2 місце)

ФСК Вітрянка – ФСК Михалкове 1:1 (5:4)

Фото Олександра Шустовського
  1. фанат коментує:

    Я ж казав, що Вітрянка Чемпіон, а Михалково знову Пряніки. Кацап мабуть був синій і багато кричав та плювався.

    • Михалкове коментує:

      Походу самий бiльший прянiк це ти. твоi лучi поноса вся команда Михалкового вертiла на [censored] тоже менi експерт.

  2. фанат коментує:

    Михалково завжди були праніки у всьому. Щоб когось вертіти – треба мати на чому. Ви навіть у Галиці не виграєте.

  3. Михалкове коментує:

    Пиши пиши ше свої висери. бомбить в тебе серйозно…але зараз в тебе буде взрив пукана . я тобі скажу шо Михалкове 2 роки назад чемп з міні-футболу виграло.

  4. аааа коментує:

    дивлюсь на стан сокирянського футболу і мене страшно робиться!

  5. Фанат коментує:

    Да, сплошне одновладдя.

  6. вк коментує:

    Судівство було відстій(((

  7. ааа коментує:

    та ні не “одновладдя”!!!просто якщо вітрянські футболісти такі майстри,то чому не грають десь на більш вищому рівні?бо вони на більше не спроможні!І давайте будем чесні,не вітрянка,а новодніст…

  8. Фанат коментує:

    Ну там Новодністровських було 2, і 2 вихідці з Вітрянки які там живуть. Цього року в них слабенька команда, багатьох не має. Ну візьмемо Кормань, там 3 з Маяка офіційно і 2 лівих, а виграти чемпіонат неможуть. В Шебутинцях тоже 3 з чемпіонату області і шо..?

  9. Фанат коментує:

    Щоб на вищому рівні десь грати, наприклад в області, треба мати сильний бюджет, там розходи набагато перевищують доходи. А в цей важкий час знайти спонсора на область не реально. 2 роки назад Вітрянка грала на область і показала, що має порох в порохівницях.

  10. Сокиряни коментує:

    Судді відстій.Михалково як завжди грають “в калхоз” – бей беги,ще й других травмують.Мало по репі получали.Особливо всякі Трачі.Якщо не брати до уваги Білоусівку та Грубно,то всі команди були рівні.На великому полі результати були б інші.А тут просто не вистачало часу.Молодці”!!!!!

    • Михалкове коментує:

      Це пишуть Сокиряни, які півтора роки назад попали в нас дома 12:2! на великому полі….. ахахаха бєй бєгі….. ну да.. ну да…

  11. Штифан з Михалкового коментує:

    Цього року дамо жидам перцу.

  12. ене коментує:

    а коли чемпіонат починається?

  13. Сокиряни коментує:

    Михалково,ви як були мудаками так і лишились.Проти вас грала молодіжка,від якої два мячі пропустили.В цьому році будете вигрібати на всі 100%.Удачі.

  14. LegendA коментує:

    Ви розумієте якщо FC”Вітрянка” заявилася то вам немає що робити на полі)хіба закотити і ходити)))))

  15. Просто фанат коментує:

    Як не як,а Вітрянка гідна поваги.Дійсно цього року немає Новодністровська…тільки ті,хто має відношення до села..Тому мовчки приймемо правду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 + = 23