Футболіст «Буковини» Олександр Білоус дав майстер-клас у Сокирянській ДЮСШ

Футбол – улюблена гра школярів, проте майстерності забивати голи і подавати м’ ячі, грати у команді – все це не під силу хлопчакам, які дуже захоплюються цим видом спорту і не відвідують тренувань. Тому в Сокирянах працює кілька секцій, де навчають майстерно володіти шкіряною кулею. І ще є добра традиція – запрошувати знаних футболістів на наші спортивні галявини. У кількох населених пунктах району жителі брали автографи у «динамівців» Києва, чемпіонів збірної України, ветеранів футболу, які приїжджали на їх запрошення, демонструючи висококласну гру.

Днями в Сокирянській дитячо – юнацькій спортивній школи  теж проведено зустріч учнів міських шкіл, юних футболістів, з колишнім гравцем футбольного клубу «Буковина», Луцької  «Волині» Олександром Білоусом.  Представив гостя на заході  директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу.  У діалог вступив керівник проекту «Вибір молоді – спорт» Олександр Саєнко. Олександр Білоус розповів дітям про те, як він досяг таких результатів.

Реконструкція та  обладнання школи найсучаснішим інвентарем та проведення міжнародних змагань і цікавих зустрічей  з відомими спортсменами стали можливим завдяки реалізації транскордонного проекту «Програма спортивного стимулювання», «Вибір молоді – спорт», спільної операційної програми «Румунія –Україна – Республіка Молдова».

  1. ГІСТЬ коментує:

    А чому у новому залі не проводять замагання?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + = 25