Футзальні баталії у Новодністровську зібрали кращі ветеранські команди краю

25 листопада у Новодністровську вже втретє відбувся відкритий турнір із футзалу «Пам’яті Ігоря Ібрагімова» серед ветеранів (вікова категорія 35+), започаткований міським головою Анатолієм Болдашевим. Турнір приурочений пам’яті Ігоря Ібрагімова – видатного футболіста новодністровського краю, який завчасно та трагічно пішов з життя у другій половині 90-х.

Змагання розпочалися з урочистого відкриття, яке провела начальник відділу молоді та спорту Тетяна Зубець. Цього року у змаганнях взяло участь 6 команд: дві новодністровських «Ветерани РПЛ» та «Ласка», «Аматор» із Сокирян, «МК РЕМ» із Мурованих Курилівців, ФК «Нова Ушиця» та «Дружба» смт Чемерівці.

Команди були розподілені на дві підгрупи по 3 команди. За підсумками ігор із першої підгрупи вийшли команди «Ветерани РПЛ» та «МК РЕМ». Із другої – «Ласка» та ФК «Нова Ушиця».

У фінальному двобої за І місце між собою зійшлись новодністровські «Ветерани» із мурованокурилівчанами. Матч завершився з нічийним рахунком, тож долю першого місця вирішувала серія пенальті. Демонструючи майстерність та прихильність спортивної вдачі наші земляки вибороли жадану перемогу.

Зрештою, за результатом турніру місця розподілились так:

І місце – «Ветерани РПЛ», Новодністровськ,

ІІ місце – «МК РЕМ», Муровані Курилівці,

ІІІ місце – «Ласка», Новодністровськ.

Команди-призери були нагороджені відповідними кубками, медалями та дипломами від організатора турніру – Новодністровської міської ради. Взяв на себе приємну місію вручити призи керуючий справами виконкому Борис Петрик

Кращим гравцем турніру був визнаний Петро Донець із команди «Ветерани РПЛ». Кращий бомбардир – Василь Копитко з «МК РЕМ». Кращий воротар – Ростислав Бузило з «Ласки».

Вітаємо новодністровців із черговою перемогою та бажаємо подальших спортивних звершень!