Галина Мельник вражала гостей Сокирянської районної бібліотеки у Всесвітній день поезії

21 березня у Всесвітній день поезії, а саме в день весняного рівнодення у Сокирянській центральній районній бібліотеці панувала атмосфера чудового поетичного свята.

Вже стало доброю традицією запрошувати творчих людей нашого краю на зустрічі в літературну вітальню. І саме цього дня бібліотечним працівниками району випала нагода долучитися до художнього слова людини, яка має талант від Бога: вміння і бажання писати вірші. Поетеса, музикант і композитор, авторка восьми поетичних збірок і ста авторських пісень. Ось така гостя поетичного круїзу знана майстриня слова і музики, жителька м.Новодністровськ Галина Терентіївна Мельник.

А розпочався поетичний круїз чарівними звуками мелодії скрипки, яка прозвучала у виконанні виклада музичної школи Аліни Кметюк.

Ведуча заходу провідний бібліотекар Наталія Груба ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом поетеси, а також наголосила, що кожен її рядок наповнений життєвою мудрістю, досвідом прожитих років, світлим почуттям до отчого краю, до рідних і близьких, а найголовніше – розуміти найдорожчі людські цінності.

Учасники заходу поринули у дивовижний, яскравий світ художнього слова Галини Терентіївни.

Поетеса спілкувалася з присутніми, розповідала про себе, про свою творчість, про плани на майбутнє, а також відповідала на запитання слухачів.

І гостей, і запрошених на свято об’єднало одне – головне любов до прекрасного, до поезії, до рідного слова.

Присутні мали змогу послухати вірш “Я маленька буковиночка” у виконанні Насті Макар. Доповненням до заходу було мультимедійне оформлення, яке забезпечив Євген Гончар.

На завершення зустрічі директор Сокирянської ЦБС Валентина Верега щиросердно побажала Галині Терентіївні невичерпного натхнення, успіхів та вдячних читачів.