Героїв Сокирянщини нагороджено відзнаками Президента України «За участь в антитерористичній операції»

Напередодні Нового року під час пленарного засідання сесії Сокирянської районної ради керівництво району та військовий комісар вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» 23 учасникам бойових дій,  їх матерям, жителям  району.

Голова районної ради Василь Козак наголосив на тому, що уродженці району  гідно захищали та досі боронять незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Під час виконання свого обов’язку в різних підрозділах збройних сил, прикордонної служби вони проявляють мужність і відданість.

Відтак,  відзнаки з рук посадовців отримали сім сокирянців (Сергій Козирь, Іван Серебрянський, Ігор Лінгурян, Володимир Гордей, Сергій Швець, Ігор Гавдюк, Ігор Присакар), троє жителів Михалкового (Юрій Бузурний, Михайло Беженар, Олександр Чорний), по двоє представників Сербичан, Селища і Волошкового (Микола Гангал, Максим Плєнгей, Богдан Кущук, Василь Ткач, Віталій Гончар, Лєсник Сергій). Також нагороджено Анатолія Солов’я  з Білоусівки, Сергія Канушина з Василівки, Олександра Драча з Вітрянки, Руслана Колодія з Грубної, Олександра Нагірняка з Ломачинців, Анатолія Розтягаєва з Ожевого та романківчанина Василя Паранюка.

На передовій отримав нагороду Президента і капітан Богдан Гайдей , командир роти 10-ої гірсько-піхотної штурмової бригади.

Вітаємо наших героїв з заслуженими нагородами та Різвяними святами!