Грають дзвінко та завзято вже 25!
JgnXke6Eh0BIrHIKJWeV.r575x340

Захоплення завжди відчувають всі, хто стає слухачем і глядачем репетицій чи виступів нашого титулованого оркестру народних інструментів. Оригінальні, артистичні – візитка всіх урочистих заходів та творчих зустрічей.

На базі Сокирянського районного будинку народної творчості та дозвілля  активно працює народний аматорський оркестр народних інструментів. Незмінним керівником якого є викладач, відмінник освіти України, лауреат премії Поповича –  Дмитро Іванович Шкварун. Це колектив, що має найбагатшу мистецьку історію серед творчих колективів Сокирянського РБНТД. Цей унікальний  оркестр  має різнобарвний репертуар, чудові інструментовки, вокально – інструментальні твори та яскраве професійне виконання.

Цьогоріч колектив святкує визначну дату – 25 річчя від дня заснування.

Свій творчий шлях оркестр розпочав у 1995  році. До  його складу  входило шість талановитих музикантів. А вже згодом  оркестр збільшився чисельно  та досяг  професійного зросту, пропагуючи музику рідного краю та передаючи її з покоління в покоління.

Неодноразово колектив брав участь у Міжнародних, обласних та районних фестивалях, оглядах, конкурсах,  демонструючи високі результати та здобутки у творчій діяльності.

Віримо, що й надалі народний аматорський оркестр народних інструментів Сокирянського РБНТД буде дарувати нам насолоду від виконаних його учасниками різноманітних мелодій та пісень.

Щиро бажаємо керівнику та учасникам колективу творчих злетів та визнання на культурних теренах світу!