Грими набатом – 45-ий

Благословенна й радісна година
Благословенна буде в пам’яті віків,
Як над палаючими мурами Берліна
Стяг Перемоги в небі прошумів.

З цвітінням садів, буянням квітів і дерев, золотом і сріблом бойових нагород до нас приходить Перемога. Цей день назавжди залишиться днем нашого тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу.

Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане. Ми – українці! Ми – ніколи не забудемо подвигу дідів і батьків у Другій світовій війні.
До цієї дати Сокирянська центральна районна бібліотека організувала і провела годину слави “Допоки пам’ятаємо – живемо”.
Учасники заходу з цікавістю слухали про історичні події, героїзм і мужність наших батьків і дідів, які захищали нашу країну, здобували Перемогу.
Вшанували пам’ять загиблих у цій війні, переглянули книги та фотоматеріали про війну на книжково-ілюстративній виставці “Грими набатом – 45-ий”.

Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережемо в нашій пам’яті. Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Другої світової війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто підняв з руїн і відродив рідний край. Подвиг Ваш – безсмертний, пам’ять про Вас – нетлінна, вдячність народу – безмежна.

Директор Сокирянської ЦБС

Валентина Верега