Губернатор області відвідав підприємство «Мітакс» в м. Новодністровськ

30 липня, голова обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк відвідав приватне підприємство «Мітакс» в м. Новодністровськ, яке займається пошиттям одягу, зокрема робочого та форменого. Підприємство виготовляло свою продукцію для управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, охоронної фірми «Лігор», а також для публічного акціонерного товариства «ЕК Чернівціобленерго». У виробництві задіяні майже 40 працівників.

Як відзначив генеральний директор приватного підприємства Ігор Манаскуров, у зв’язку з військовими діями на Сході держави нещодавно було налагоджено виробництво камуфляжного одягу. «Чернівецький обласний військовий комісаріат вже закуповував у нас теплі камуфляжні куртки для потреб буковинських вояків, – зазначив Ігор Манаскуров. – Окрім цього, ми виготовляли для військових футболки, розвантажувальні жилети, формені костюми з камуфляжної тканини та кепки. Тож у разі потреби наше підприємство готове виконати державне замовлення на виробництво партії військового одягу». Керівник додав, що середня вартість такого камуфляжного одягу складає від 200 до 300 гривень. Нині ж підприємство активно співпрацює з представниками волонтерських організацій краю.

Голова обласної державної адміністрації відзначив, що розвиток та створення сприятливих умов для ведення бізнесу в області є одним з найважливіших напрямків діяльності регіональної влади навіть у такий скрутний для держави час. «Я розумію, що ви зараз суттєво допомагаєте нашій армії, тому я як голова обласної державної адміністрації повинен вам сприяти в межах своїх можливостей, – зазначив Роман Ванзуряк. – Тому якщо у вас є якісь поточні питання я готовий їх з вами обговорити і сприяти у їх вирішенні», повідомляє сайт Чернівецької ОДА,

  1. Нажига4 коментує:

    Один придурок приіхав до другого ото новина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

+ 68 = 77