Гвіздівчан закликають долучитися до збору коштів на дитячий майданчик
dityachiy-maydanchik-brovari

Днями жителі села Гвіздівці на громадському обговоренні вирішили ініціювати збір коштів на дитячий майданчик, що планують розташувати в центрі населеного пункту. Тож закликають своїх односельців та небайдужих доброчинців долучитися до хорошої справи – побудови куточка для дитячого дозвілля маленьких гвіздівчан.

Відповідальною за збір коштів визначили Лузіну (Барчук) Альону Леонідівну (тел. 0979534454). Гроші можна передати готівкою пані Альоні або ж переказати на карту Приватбанку –  4149 4991 3141 5968 на ім’я Гуцола Ігоря Миколайовича.

Орієнтовна вартість обладнання і його встановлення  за попередніми підрахунками –  80-85 тис. гривень. Це – немалі кошти, але жителі Гвіздівців прагнуть, щоб все було якісне та сертифіковане.

Попередньо на майданчику планують  розмістити гойдалку тримісну, гойдалку-човник, гойдалку балансир та на пружині, карусель з кермом, комплекс гірок, пісочницю з кришкою, будиночок для дітей, лавочки та урни. Звичайно, подбали і про безпеку – хочуть спорудити огорожу від дороги та забезпечити майбутню територію відпочинку камерою спостереження.

Активісти прагнуть зібрати необхідні кошти якнайшвидше, щоб була можливість встановити майданчик у цьому році.

Тож закликаємо всіх долучитися до хорошої справи фінансово та організаційно – поширюйте інформацію серед односельців, вихідців села, підприємців та інших небайдужих, які можуть допомогти реалізувати такий потрібний для діток і батьків села проєкт.

Про всі зібрані та витрачені кошти організатори будуть звітувати на сторінці у Фейсбук та у вайбер-групі «Гвіздівці» https://bit.ly/3ggpvsf

Фото ілюстративне.