Імена для хлопчиків і дівчаток, народжених у серпні

Переконайтеся, що вибране ім’я має тільки позитивні асоціації. Ви очікуєте появи на світ свого довгоочікуваного малюка в кінці літа. І, швидше за все, перебрали вже безліч варіантів імен, а остаточно визначитися з ім’ям дитини так і не змогли. Адже з давніх часів відомо про вплив імені на всі аспекти життя людини: стан здоров’я, темперамент, характер.

Люди, що народилися в серпні, мають такі привабливі риси характеру, як чесність і порядність. Такі люди не будуть плести інтриги, обманювати. Оскільки від оточення вони не очікують подібної поведінки, частенько самі стають жертвами обману. Людина, що народилася в серпні, безкорислива і щедра, готова завжди прийти на допомогу, добрі вчинки робить, не чекаючи нічого взамін.

Дуже важливо по можливості врахувати риси, якими ім’я наділяє людину на все життя. Будьте обережніше з нестандартними іменами, пам’ятайте, що чим незвичніше ім’я, тим сильніше воно привертає увагу оточення, і це є джерелом великої психологічної напруги. У більшості випадків навколишні аж ніяк не схильні ставитися до Вашого вибору з розумінням. Навпаки, значно з більшою охотою вони віддадуть перевагу жартам над нестандартними іменами, ніж будуть захоплюватися ними.

Не забувайте про сполучуваність імені з по батькові та прізвищем. Постарайтеся, щоб ім’я, прізвище та по батькові гармоніювали одне з одним.

Не женіться за модою при виборі імені. Якщо Ви хочете, щоб ім’я Вашої дитини завжди звучало сучасно, то Вам не слід орієнтуватися на моду. Пам’ятайте, ніщо не минає так швидко, як мода.

Переконайтеся, що вибране ім’я має тільки позитивні асоціації. Виберіть те ім’я вашій дитині, яким вона пишатиметься все життя. Пам’ятайте, що ім’я – це не просто слово, це сутність вашої дитини.

Для хлопчиків, народжених у серпні, щасливими іменами є: Олександр, Микола, Гліб, Захар, Прохор, Євдоким, Борис, Іван, Ілля, Роман, Сергій, Антон, Степан, Леонід, Максим, Денис. А для дівчаток: Уляна, Марія, Анна, Христина, Анфіса, Юлія, Маргарита, Тамара, Єлизавета, Тетяна.

 

Число Календар свят Число Календар свят
1 Роман, Степан 17 Денис, Костянтин, Іван
2 Афанасій, Ілля 18 Нонна
3 Іван, Онуфрій, Семен 19  —
4 Марія 20 Марина
5 Трохим 21 Омелян, Григорій
6 Борис, Давид, Христина 22 Антон, Олексій, Дмитро, Іван, Леонтій, Марія, Матвій, Петро, Яків
7 Ганна, Макар 23 Роман
8 Єрмолай, Мойсей 24 Олександр, Василь, Максим
9 Анфіса, Наум, Микола, Сава 25 Олександр
10 Євстафій 26 Максим, Тихон
11 Євстафій, Костянтин, Кузьма, Михайло 27 Аркадій
12 Валентин, Іван, Лука, Максим 28 Людмила
13 Євдоким 29  
14 Олександр 30 Павло, Пилип, Уляна
15 Василь, Степан 31 Георгій, Денис, Омелян, Іван, Макар
16 Антон, Кузьма    
Начальник відділу ДРАЦС РС

Сокирянського районного

управління юстиції

Ткач С.А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 + = 35