Іменини в Алфавітному королівстві

Днями  у Сокирянській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулося величне, родинне, неповторне дійство «Прощання з Букварем». Це – радісний день для нас, батьків, дітей та вчителів. Наші любі подолали першу сходинку до Країни Знань. Вони читають, пишуть, мислять, фантазують. Зернятка, які посіяла перша вчителька Т.Л. Погорловська, зійшли і дають гарні ужинки.

Благословенна та ясна година, коли буквар до рук бере дитина.

Яка це відповідальна мить, бо буквар- це перша сходинка до знань.

На  наше свято завітали батьки, родичі, керівництво школи, учителі та запрошені. Букварик запросив наш дружній, старанний, трудолюбивий, веселий 1-Б клас на іменини в Алфавітне королівство. Зі святом першокласників привітали директор школи І.В. Петрушко, перша вчителька Т.Л. Погорловська, бібліотекар Тетяна Володимирівна та учні 5-Б класу запальним танцем під керівництвом Пуйко Н.М.

Горішок знань подарував «чомусикам» Богдан Хмельницький, якого зіграв учень 5-Б класу Ткач Едуард. Пісні, вірші, таночки, гуморески, інсценівки – це придало святу загадкової граціозності.

На іменини принців-Буквариків, а їх у нас було двоє братів-близнят, завітали казкові герої Маша, Незнайко, Буратіно і Мальвіна, Котигорошко, Мудрець-чарівник, Білосніжка і сім гномів. А яке свято без кота Базиліо та Аліси, баби Яги і Хащика? Не вдалося зіпсувати свято Розбійнику, Брехунці, Ледащиці. Їх зупинили вартові Алфавітного королівства. День народження не обійшовся без чарівних ковпачків-невидимок та медалей. Кіндер-сюрприз пригостив усіх тортом у вигляді букваря. Цей захід нам, батькам, запам’ятається на все життя. Дякуємо нашій Таїсії Леонідівні, Наталії Миколаївні, Станіславу Сергійовичу, Анфісі Миколаївні, учням 5-Б класу та Харабарі О.А. за музичне оформлення свята.

Батьківський комітет 1-Б класу.