Інженер-гідроенергетик поза роботою: який він?
Усе, що є найкраще у дитини:
Її талант, усмішка, доброта –
Від тата й мами йде і від родини –
Незаперечна істина свята…
 
Із приємністю хочеться відзначити та привітати інженера І категорії цеху технологічної автоматики, захистів та зв’язку Дністровської ГАЕС Володимира Миколайовича Димитрюка та його родину із прекрасним титулованим званням «Весела сім’я», який проводився на початку листопада у ДНЗ «Радість». Приємно зазначити, що для чоловіка, який працює в енергетичній галузі, неодмінно важливим є робота – перевірка системи релейного захисту й автоматики, складання графіків і багато інших обов’язків, але, передусім, найважливішим є сім’я і час для відпочинку. Цікаво, що до конкурсів і презентації родина готувалася разом, і що найцікавіше: пиріг, яким так смачно пригощалися гості, готувався під керівництвом татуся. Володимир Миколайович чітко контролював пропорційність інгредієнтів та, завдячуючи своїм інженерним здібностям, визначив температуру, при якій випікався смаколик. Із посмішками на обличчі синочки прикрашали солодку випічку, а мама, яка працює кухарем, взяла на себе найвідповідальнішу роль і потішила всіх кулінарним витвором під назвою «Осінній листопад». Старший синочок Ілля супроводжував це своєрідне дійство віршиком, а молодший Максимко разом із мамою надзвичайно емоційно переживали за здобуття перемоги.
Також окрасою сім’ї Димитрюків на святі стали і їхні вишиванки, які із трепетом в душі ниточка за ниточкою та з любов’ю вишила їхня тітка.
А яке ж родинне свято без конкурсів для татусів? Тож Володимир Миколайович проявляв свої здібності, спритність та силу на найвищому рівні.
Приємно, що під час заходу родина, отримавши позитивні емоції та гарний настрій, ще раз переконались: щасливі миті близьким людям варто дарувати щодня.
Свято пролетіло на одному подиху, зблизило й об’єднало всі присутні родини в одну велику сім’ю.
Бажаємо, шановні батьки, хай у ваших сім’ях назавжди оселяться любов, повага, затишок і достаток. І той місточок доброти та любові між батьками і дітьми завжди буде міцним. Хай всі сім’ї будуть щасливими!
Колектив Дністровської ГАЕС щиро радіє за колегу, котрий поряд із романтикою розважальних свят, вражає відданістю своєї Батьківщині та, водночас, помітною скромністю: маючи статус «Учасник бойових дій» після ротації на сході держави, є гідним прикладом як для власних дітей, так і для своїх товаришів по роботі.
Лідія Гончарук