Із закликами до співпраці та порозуміння на Сокирянщині представили нову голову Сокирянської РДА (ВІДЕО)

Вчора на Сокирянщину, щоб виконати розпорядження Президента України, – представити нову голову Сокирянської РДА, завітав перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Богдан Ковалюк.

Усім присутнім, а це  колективи  працівників райдержадміністрації, районної ради, депутатський корпус, сільські та міський голови,  керівники організацій та установ району, депутати обласної ради, представники громадських організацій, Богдан Іванович представив нову очільницю виконавчої влади на Сокирянщині – Ірину Антонюк.

Представник ОДА зауважив, що тільки спільними зусиллями, загальним проривом можна реалізувати якісні зміни. Відтак висловив свої сподівання, що нова голова Сокирянської РДА Ірина Антонюк стане «локомотивом» спільних рішень, проектів, перспектив.

Ірина Валеріївна подякувала за ту довіру, яку їй надали. Вона наголосила, що чітко усвідомлює, яка відповідальність на неї покладена і яку вона сподівається виправдати перед жителями Сокирянського району. Пані Ірина запевнила, що всі її дії будуть спрямовані виключно на покращення життя людей. Також вона гарантувала всім присутнім, що кожна ідея, кожне звернення, позитивні проекти не залишаться поза увагою. Побажала всім плідної співпраці, конструктиву, взаємодії та поваги один до одного.

В ході зустрічі присутні мали можливість поставити питання, що їх цікавлять. Звичайно, що найбільше людей, зокрема,  представників місцевого самоврядування, турбує питання завершення першого етапу реформи адміністративно-територіального устрою.

Зокрема, у Богдана Ковалюка учасники зустрічі поцікавилися баченням ОДА  щодо впорядкування цього надважливого питання. Богдан Іванович, запевнив, що в першу чергу,  обласна виконавча влада опирається на думку людей. Нинішній проект перспективного плану об’єднання громад – яскраве цьому свідчення. Зміни, які має принести децентралізація мають стосуватися покращення умов проживання громадян. Богдан Іванович заявив, що «ламати через коліно» нікого не будуть.

Вже сьогодні Ірина Валеріївна приступає до виконання своїх обов’язків. Бажаємо їй натхнення, цілеспрямованості та виваженості!