Кого з собою возить Василь Гостюк на Сокирянщину?

 Нещодавно в Кормані за ініціативи кількох жителів села відбулися слухання з питань децентралізації. Як і очікувалось, на слухання приїхав заступник голови облдержадміністрації Василь Гостюк і, як завжди , не один.

Цього разу привіз із собою голову Рукшинської ОТГ, який розповідав про досягнення.

Та згодом з інформаційних джерел стало відомо, що наразі відкрито кримінальне провадження за фактом закупівлі Рукшинською сільською радою двох шкільних автобусів на суму 1 мільйон 398 тисяч гривень.  Правоохоронцями встановлено, що автобуси не відповідають стандартам і технічній специфікації такого виду транспорту. Всупереч чинному законодавству, замість нових, придбали вживані. Крім того, вони були ще й технічно несправні.

Також Рукшинського сільського голову Олега Горбатюка підозрюють у зловживанні службовим становищем під час ремонту сільського стадіону у Рукшині. Йдеться про те, що заявлена сума робіт не відповідає дійсності, а Горбатюк разом з підрядником привласнили 727 тисяч гривень бюджетних коштів.

В чому ж тоді досягнення?  І чи вартує людям сіл району, що завжди вирізнялися мудрістю, зважати на розповіді «заїжджих гостей»? Можливо, варто просто оглянутися довкола себе та зберегти набуте?