Колишній інженер-технолог тепер під конвоєм обслуговує комплексне устаткування СІЗО Буковини

Нещодавно до кримінальної відповідальності притягнуто 42-річного жителя Кельменецького району, який ще до останнього часу очолював технологічний підрозділ солідного підприємства на Дніпропетровщині.

У залі засідання районного суду було встановлено, що серед білого дня 30 серпня 2015 р. фігурант, перебуваючи у нетверезому стані у магазині «Багата Хата», що практично у центрі місцевого райцентру, непомітно підійшов до робочого місця продавця і з касового апарату викрав наявних 2 тис. 974 гривні.

Розкриття даного посягання на чуже правоохоронцям далося порівняно легко, оскільки камера відео спостереження чітко зафіксувала обличчя крадія та весь процес самого злочину.

Суд визнав нашого земляка винним в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні і за скоєне відправив його на шість найближчих місяців в «апартаменти» слідчого ізолятора для перевиховання. Приймаючи це рішення, служителі Феміди врахували цілий ряд обставин, що пом’якшують та посилюють відповідальність фігуранта, зокрема, наявність у нього двох попередніх судимостей за крадіжки чужого тайна та пограбування, а також майже семирічного колонійського «стажу».

Володимир Драюк, ТУ ДСАУ в області