Комфортні автодороги Сокирянщини – пріоритетний напрям співпраці районної влади та гідробудівців

З року в рік дії районної влади спрямовані на заходи, які сприяють покращенню стану доріг Сокирянщини. Постійно працюють із фаховими службами над усуненням ямковості, капітальним ремонтом особливо пошкоджених ділянок шляхів, вишукують фінансування аби стан автодоріг краю досяг  задовільного  рівня комфорту.

Так, зараз розпочався капітальний ремонт відрізку на дорозі ТО211. За домовленістю із ПрАТ «Укргідроенерго» та особисто із його керівником – Сиротою Ігорем Григоровичем частина  полотен  Сокирянщини включена у перелік автошляхів, що ремонтуватимуться за кошти енергетичної компанії.

Наразі ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво», директором якого є Клімов Юрій Миколайович, здійснює оновлення ділянки із села Білоусівка до міста Новодністровськ. Виконує роботи Дудчак Костянтин Петрович.

Сьогодні на місце проведення ремонту виїжджали голова районної державної адміністрації Петро Бескупський та голова районної ради Василь Козак. Вони поспілкувалися із виконавцем, робітниками, оглянули відрізок шляху.

Василь Васильович наголосив, що немає значення, де пролягає цей шлях, – у межах району, чи там, де створюють ОТГ. Головне, – щоб людям було комфортно. Адже дорога ТО211 – особливо важливий відрізок, так як цей напрямок веде до столиці України, тому автомобільний потік тут дуже жвавий. Тож питання ремонту саме цієї ділянки було найактуальнішим та першочерговим.

Петро Петрович зауважив, що районна влада і далі сподівається на співпрацю із «Укргідроенерго». Відтак у наступному році маємо надію, що за фінансової підтримки інвестора, – енергетичної компанії, вдасться здійснити капітальний ремонт дороги від «Грибка» до Сокирян.

Варто зауважити, що на ділянці працює сучасна техніка та висококваліфіковані спеціалісти, що пообіцяли закінчити ремонтні роботи у найкоротші терміни.

Також зараз розпочався процес модернізації шляху із села Селище до Братанівки. Компанія «БілБуд» прокладе 1000 кв.м. асфальтованого покриття та більше 500 кв.м. – гравійного.

Отже, постійно вишукуючи фінансових партнерів, шляхи співпраці та підтримки, районна влада Сокирянщини турбується про стан автошляхів нашого краю. Адже комфорт людей – завжди у пріоритеті, а розвиток регіону – першочергова ціль, на яку спрямовують всі сили! Наші дороги – це запрошення до чарівного куточка Бессарабії  з її краєвидами, історією. І по зручних автошляхах сюди точно завітають ті, на кого сподіваємось.