Кращі працівники міграційної служби на Чернівеччині отримали подяки від керівництва, серед нагороджених – начальник Сокирянського РВ Анатолій Новоженя
5bd6fc218b001416988401-1200x710

Т.в.о. начальника УДМС у Чернівецькій області Віктор Пислар вручив Подяку Міністра МВС України Арсена Авакова завідувачці сектору документального забезпечення Ганні Туряк. Високу відзнаку наша колега отримала  за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість. Віктор Пислар тепло привітав керівницю одного з найскладніших структурних підрозділів у складі обласного апарату та щиро побажав їй нових професійних здобутків.

Днями Подяки Голови ДМС Максима Соколюка за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок при виконанні завдань у сферах міграції отримали також старший інспектор сектору організаційної роботи УДМС Юрій Татьянін, завідувач сектору запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Чернівецького МВ Богдан Дуткевич та начальник Сокирянського РВ УДМС у Чернівецькій області Анатолій Новоженя. Про це йдеться на сайті УДМС у Чернівецькій області.